16 dagar kvar …

Tänk va, det är ynka 16 dagar kvar tills vi åker till torpet på Gotland igen. Tills jag får gå runt i kvällssolen, fixa i perennrabatten, dra in alla dofter i näsan och rädda det som finns kvar efter värmeböljan.

Det här torpet alltså. Som det växt på mig. I början var allt lite svajigt, nytt och läskigt. Ville sälja det på studs, men nu förstår jag inte varför jag inte alltid är just precis där.

Är ni förresten nyfiken på sommarens torp-projekt? Tänkte sätta ihop en liten lista nämligen.

Gotland torp trädgård hägg

 

Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Jag vill läsa allt om torpet! Vi har också sommarboende på Gotland och kämpar med att få till prunkande rabatter. Mitt bästa tips är massa lavendel, den älskar gotland och står emot torka bra. Vår frösår sig också rejält i grusgången, så de småplantorna flyttar vi till en pallkrage för att växa till sig och sen får de flytta tillbaka till rabatten. Extra trevligt med gratis växter!

    1. Men Åh, låter ju underbart! Jag har inte fått lavendel att ta sig på torpet, men måste göra fler försök känner jag. Kram Emma

  2. Så kul med torp, har själv en skruttig men enormt älskad liten sommarstuga (vet ej var gränsen mellan torp och sommarstuga går? det sitter i charmen och åldern kanske) så gillar att följa dessa inlägg. Personligen tycker jag det är kul med inrednings- och dekorationsprojekt samt trädgård, gärna med före- och efterbilder och hur du tänker kring sakerna du placerar ut. Men sånt gör du ju redan, hehe. 🙂

Kommentera

Stäng meny