13 hemligheter (saker ni inte visste om mig)

På självaste Lucia blir det confession corner här på bloggen. Det trettonde önskeinlägget i decemberutmaningen innehåller nämligen en lista på hemligheter.
Så var så goda, 13 hemligheter om mig!

untitled-4-1-kopia1-2

– När jag och John blev ihop gav jag honom en instruktionsbok till min hjärna.

– Min vanligaste svordom är “röv”, mitt älsklingsord är “förmodligen” och jag säger “men guuud” eller “herre gud” så sinnessjukt ofta (mot min vilja).

– En gång slog jag ut min bästa kompis framtand med en järndildo (vi är fortfarande vänner).

img_5179
– Har jobbat i korv/glassmoj. Eller nattöppen restaurang som jag så fint kallade det. Gav alla kunder en extra glasskula av smaken vanilla cookie pga tyckte att alla hade rätten att smaka en bit himmelrike. Sorry Reza för att jag sinkade din business.

– Jag har en tatuering som jag fick av mina kompisar på min 18-årsdag. Var inte i mitt finest moment när jag valde motiv om en säger så, men jag kan liksom inte ta bort den. Den är ju min och mina vänner sigill.

– När jag får en elak eller tråkig kommentar eller ett mejl rinner det INTE av mig. Jag äger ingen oljerock. Det mesta går rakt in.

– Som liten vågade jag inte vara ensam hemma för jag var övertygad om att min familj hade lämnat mig.

– Efter en blöt utekväll hamnade jag och en kompis på efterfest hos en kille jag dejtade ganska ointresserat. Det hela var på upphällningen. Dagen därpå gav sig snubben i väg till jobbet och lämnade nycklarna till oss. Innan vi lämnade lägenheten passade vi på att möblera om hela lägenheten. Sedan låste vi, kastade in nyckeln genom brevinkastet och pep hem. Snubben och jag sågs aldrig mer.

– Flyttade hemifrån när jag var 16 år och levde rövarliv i en etta i Karlstad. En gång blev jag inbjuden till min egen efterfest. Träffade ett gäng ute som hade hört att det var efterfest i stadsdelen Klara i Karlstad. Smidigt tänkte jag (eftersom jag bodde i samma stadsdel) och hängde på. Kom fram till adressen som visade sig vara MIN adress. Och utanför var det … kö. De skulle hem till mig.

– När jag gick i gymnasiet jobbade jag med att dela ut direktreklam. Sa upp mig efter några få veckor med orden “jag har brutit benet” (ej sant). När chefen frågade om jag kunde jobba när benet läkt slank det ur mig “att jag kommer aldrig bli återställd”.

– Hade 18 MVG när jag gick ut gymnasiet. Har emellertid ingen aning om vad det motsvarar för betyg i dag.

img_5053
– Jag har en missbildning på mina tänder, ett streck som går på insidan av mina tänder. Men har aldrig haft ett hål!

– I gymnasiet drömde jag om att bli spårvagnschaufför i Göteborg.

Det var allt. Frågor på det?

Imorgon: Årets knäppaste bild. En spontan sådan alltså, inte arrangerad.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Åh så härligt ärligt! Mer sådant i bloggvärlden!

  2. Hahaha… Inbjuden till din egen efterfest – det var morgonens bästa garv :))

  3. Wow! Tatueringen och instruktionsboken blev jag väldigt intresserad av! Du är bäst!

  4. Åh en instruktionsbok till din hjärna! Det lät som en oerhört bra grej samtidigt som det känns lite… utlämnande? Hur var det och hur har den använts? Berätta vill höra meeeer!

Kommentera

Stäng meny