Välkommen på Wedding wednesday den 14 maj

Woop, woop!
Här kommer en spännande nyhet. Från och med den 14 maj börjar vi på Vintagefabriken med något så trevligt som wedding wednesday. Det är nämligen så att vi kommit över en hel samling med brudklänningar och nu bjuder vi in dig och dina vänner för ett sprudlande wedding-event.
Går du i bröllopstankar, har du en vän som gör det eller tycker du (som jag) att det är rysligt roligt att prova brudklänningar?
Då har du kommit rätt.
Under en helt vanlig onsdag öppnar vi upp vårt brudklänningslager, laddar butiken med brudaccessoarer, herrflugor, fina erbjudanden och möjlighet att köpa (eller hyra) våra brudklänningar. Här finns allt från tyllbomber till sirliga, klassiska underverk. Vi bjuder dessutom på champagne och flotta snittar. Allt i vår pastelldröm till vintagebutik.
Så ta en vän/partner/rolig filur under armen och kom! Vi ser fram emot att guida dig genom tidepoker, tipsa dig om brudklänningar och hitta de där accessoarerna som sätter den sista magiska touchen.

Inträde: 150 kronor.

Platserna är begränsade.

*OBS! Anmälan är bindande. Avbokning ska ske minst 10 dagar innan eventet (undantag sjukdom med sjukintyg), annars debiteras halva kursavgiften.
Anmäl dig här: Wedding wednesday den 14 maj.  

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

Kommentera

Stäng meny