11. Min vardag i 5 bilder

Det elfte uppdraget i decemberutmaningen innehåller följande:
Min vardag i 5 bilder. Visa fem bilder som sammanfattar din vardag.
Ål rajt! Her we go:

img_6558

Min vardag kantas av köksbordsjobb, fyra liter kaffe och långa att göra-listor. Jag älskar listor. Jag skulle vara halv om jag inte hade dem.

img_4862

Då och då gör jag paus i hemmajobbet, sitter på kontor, på café, springer på möten, pressvisningar och roddar jobb. Eller träffar upp kompisar på tidiga frukostar. Det senare är numera tradition tror jag bestämt.

img_5492

En annan vardag innehåller det här. Häng med lilla Bodil, träna på att ligga på mage (hon alltså, inte jag), sitta, söva, byta blöja, mata, smakportionera och rodda hemmajox.

img_5179  

Klockan tre varje dag hämtar vi den här gullisen från förskolan. Eftersom vi är föräldralediga får Majken gå trettio timmar i veckan och jag förstår ärligt inte hur folk gör som bara har femton timmar i veckan … eller inga alls. Nu börjar jag komma in att ha två småbarn, men i början, när jag satt och ammade Bodil och Majken klättrade på väggarna, ja, då var jag inte så kaxig. Jag är så enormt tacksam över att förskolan finns, att hon får så mycket stimulans och får kompisar alldeles på egen hand.

img_1703 

Mest vardag är ändå den här bilden. De där små älskade liven som fyller ut varenda tomt hörn i ordet vardag.

Vill du hänga på min decemberutmaning via din blogg eller instagram? Gört! Följ hela utmaningen eller plocka ut godbitarna, du väljer!
Hashtagga med #decut2016 så kan vi följa varandra.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Vilken fantastiskt mysig sista bild <3!!! Jag kan bara hålla med om förskolan och det äldre barnet! Jag satt de första fyra månaderna och ammade i timtals..då var det en lisa att veta att mitt äldre barn inte behövde svinga sig i gardinerna i brist på annan stimulans utan fick komma några timmar och leka på föris med kompisar och personal.

 2. Sista bilden är ju för gullig! Så söööt!

 3. Hej Emma!

  Håller med dig om förskolan! Så glad att jag får lämna storasyster (20 månader) där, även om det bara är 15 timmar per vecka när lillebror (sex veckor) tar all tid. Mitt hjärta brister när dottern vill gå ut och leka och jag måste amma lillebror.

  Så tacksam för förskolan som stimulerar mitt barn och lär henne saker när min tid just nu inte räcker till.

  Kram

  1. word.

 4. Mysiga bilder, jag fick bara inte ihop det där med 30timmar i veckan…? 15 är väl regel? Eller är jag bara gravid trög och missat något? Härlig blogg förresten, alltid kul att titta in!

  1. Det är olika i olika kommuner dessvärre. Stört att det inte är lika kan en tycka.

 5. Hei Emma! Tusen takk for en utrolig fin, positiv og ærlig blogg! Å titte inn her gjør alltid dagen min litt bedre 🙂

Kommentera

Stäng meny