10% rabatt på bikinis och baddräkter!

SAMARBETE-NY

Halloj! Här kommer ett litet tips på kvällskvisten till alla badsugna plurrisar!
Mina vänner på Vintagefabriken erbjuder just nu ALLA emmasundh.com-läsare 10% rabatt på deras populära badkläder – producerade i återvunnet material. Hur bra?
Megasupersnygga – och miljösmarta på kuppen!

Ni som följt bloggen ett tag vet ju om att jag LEVER i de där badkläderna under sommarhalvåret. Baddräkterna använder jag som topp och bikinin mixar jag och matchar med jox i garderoben. Ett av de bättre köpen jag gjort måste jag säga. Håller in på rätt ställe, har underbar passform och är så smickrande för kroppen att en känner sig som en primadonna på beachen.

Badkläderna sys upp på beställning (och årets stora (och enda) beställning göra imorgon), så beställ ditt exemplar ikväll! Uppge koden emmasvintage för att ta del av rabatten (10%).
Själv ska jag nog slå till på en blå bikini, det blir perfekt att proppa ner postgravidkroppen i (thank gaaaad för hög midja).

Tills dess bjussar jag på lite avklätt från världens alla hörn (där jag har varit med mina bikinis och baddräkter från Vintagefabriken) – från Åstol, till Gotland, till Midsommarkransen och vidare till Honolulu och Maui …

IMG_4298

IMG_1081 IMG_2643

IMG_1931-Recovered IMG_3147 IMG_28611

IMG_2787

IMG_9680

IMG_9661

IMG_3446

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Vilken storlek har du?

    1. Halloj Anna! Jag tror att jag har storlek S. Eller hade. Just nu är jag ju mer av en oformlig val =)

Kommentera

Stäng meny