10 bloggar jag älskar

Nu ska här listas favoritbloggar!
Det är nämligen dagens uppdrag i decemberutmaningen, att lista 10 bloggar som jag älskar. HUR SVÅRT? Finns ju massor? Men, men, let’s do this:

31278854125_ab9666d1ad_h

Evelinas ekologiska – underbara bilder, smarta tips och goda recept. Alla borde läsa den.

Johanna Bradford – inspirerande, stilsäkert och galet fina kök. Måste hejda mig för att dra fram stora målarfärgsburken och dras med i allt det fina.

Sandra Beijer – det är få bloggar som jag följt så länge som Sandras. Så ärlig, rapp och fin. Tänk att en fått ta del av någons liv på ett sådant sätt, så länge och in i varenda vrå. Eller ja, i alla fall de flesta vrår. Har nog aldrig tackat för det. Så tack Sandra.

Hej Regina – så sinnessjuk uppfinningsrik och pysslig. Det är så att det gör ont i ögonen.

Elsa Billgren – Färgstark, vintagefantast med göllig unge, vad finns det inte att gilla liksom?

Hejhej vardag – älskar, ÄLSKAR hej hej vardag! Hög igenkänningsfaktor och helt outstanding humor.

Mokkasin – Jag skulle vilja kliva in i Mokkasin-Sofias huvud och ta en promenad arkivlängderna av synnerligt bra idéer. Herregud, den människan kan inspirera!

Isabelle McAllister – Isabelle är inte bara internets trevligast donna, det är så satans mycket power och bra idéer i den ladyn.

UnderbaraClara – Älskar Underbara Claras ryt, engagemang och skarpa penna. Det är en ynnest att få läsa hennes välskrivna texter och tankar.

Hanna Stefansson – Måste sluta obsessa över Hanna Stefansson alltså, men är så inibasken hänförd av denna människa.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Har du reflekterat över att alla är normsmala vita (cis?)kvinnor? Vet att detta var 10 favoriter av alla du läser men jag noterade och undrade om du har tänkt på det, själv är jag jättedålig på att hitta kvinns i alla möjliga varianter i just bloggform, twitter och instagram tycker jag dock är lättare. Jag tar gärna tips på det om det är nån som har nåt. =)

  2. Tack för härliga bloggtips!

Kommentera

Stäng meny